martes, 10 de noviembre de 2015

CONCERT AL RIFF ROCK BAR


El 10 de Maig tocava concert al Riff Rock Bar, al barri de Nou Barris, un petit local al que li tenim cert afecte, ja que està regentat per un vell amic músic, l'entranyable Santi, cantant del mundialment famós Increible Kinteto Afonia.

Era la tercera vegada que anàvem a tocar al seu garito, i no negarem que teníem certes reticències, ja que els dos concerts anteriors havien estat un xic “decebedors” ja que va acudir molt poc públic.

Per sort, aquesta vegada, la cosa va millorar i estava el bar pràcticament de gom a gom, tampoc és que fos cap mèrit, ja que és un local petitó, però això no importa, tot el contrari, quan més juntitos más calentitos.

Però bé, tots contents i feliços amb el gran ambient que es va crear. Molta festa i molta conya que és el que més ens agrada. Bones tapes i moltes cerveses regades amb una bona dosi de música quotidiana de directe aleatori de la mà de la fantàstica Secta Solar.

Aprofitem l'esdeveniment per a la presentació d'un nou tema, “Alcohòlicos anònimos”, que, contra tot pronòstic, ens va sortir rodó.

L'amic Guillem va gravar el concert per pistes, però encara és avui que estem esperant la mescla, las cosas de palacio van despacio.

En definitiva, un bon dia, bon concert, bons amics i bona beguda, que més es pot demanar.

Després ens vam anar a dinar a una terrasseta del costat i ens varem gastar tots els diners que havíem guanyat amb lo bolo.

Bon appetit

No hay comentarios:

Publicar un comentario