lunes, 20 de abril de 2015

Concert a les Sagrades Tannines



Al dia 15 de Febrer després de 15 mesos i 25 dies, verem tornar a tocar en directe. Massa temps sense trepitjar cap escenari, ja estàvem nerviosos, això no ens pot tornar a passar.


Aquesta vegada, la víctima era un bar, relativament nou que es diu Sagrades Tannines, al passatge Simó nº20 just darrere de la sagrada Família. El local és força espaiós, molt ben ambientat a l'estil bodega-vinacoteca. Tenen un munt de vins boníssims de tot arreu, i serveixen unes tapes abundats i variades.

Varem muntar l´escenari a una cantonada, sobre una catifa voladora al més pur estil Aladí. A les 12 ja ho teníem tot muntat, la prova de so, pim pam llestos, preparats per començar. Primer de tot unes cervesetes per ambientar, la sala és començava a omplir, saludem als coneguts, que eren moles i sortim a la porta a veure l´ambient.

Un munt de japonesos perduts miraven amb curiositat però ningú gosava d´entrar; “Iberic wild party” devien pensar.

Ja era l´hora de començar, unes 80 o 90 persones omplien la sala, deunidó, estava molt bé, això anima als músics.

Vam començar amb el nostre repertori habitual, Toco tumbao, Por las Ramblas, He cambiado, La rumba de la costa y S´ens possa dura amb la Cospedal. Primer pase y una petita pausa de vint minuts, per fer un altre cervesa i un pitillo.

El segon pase el vam començar amb Carabancheleiro, seguit de Sin saber na de na, Carla, la nostra ranxera, Chica formal y l´homenatge a la nostra mascota, el Pato anaconda. Per acabar, un bis, como no, “Se acabó”, y se acabó el consierto por hoy.


Un concert meravellós, ja posats, ens vàrem quedar a dinar allí. Un vi excelent, m´haguera quedat allí a viure.

No hay comentarios:

Publicar un comentario